Ζακ Ρογκ : O Tomas Mpax Diadoxos Toy Zak Rogk Sthn Proedreia Ths Doe Paraskhnio Gr - O bέλγος ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε και η θητεία του διήρκησε από το 2001 ως το 2013.

Ζακ Ρογκ : O Tomas Mpax Diadoxos Toy Zak Rogk Sthn Proedreia Ths Doe Paraskhnio Gr - O bέλγος ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε και η θητεία του διήρκησε από το 2001 ως το 2013.. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Θλίψη έχει σκορπίσει στον αθλητικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης πως ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, απεβίωσε σε. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή. O bέλγος ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε και η θητεία του διήρκησε από το 2001 ως το 2013.

Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbomb.gr. Ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε, από το 2001 ως το 2013. Παρουσιάζει 111 άρθρα σχετικά με:

Ta Mazeyei O Zak Rogk
Ta Mazeyei O Zak Rogk from i1.wp.com
Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Παρουσιάζει 111 άρθρα σχετικά με: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος της. Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο ζακ ρογκ.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ.

Τον θυμόμαστε όλοι στους ολυμπιακούς αγώνες της αθήνας για την ομιλία του με το αξέχαστο. Η δοε ανακοίνωσε σήμερα, κυριακή 29 αυγούστου, τον θάνατό του. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Ο πρώην πρόεδρος της διεθνής ολυμπιακής επιτροπής ζακ ρογκ intime. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. O bέλγος ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε και η θητεία του διήρκησε από το 2001 ως το 2013. Έφυγε από τη ζωή ο τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (), ζακ ρογκ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Θλίψη στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του θανάτου του άλλοτε πρόεδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.την είδηση έκανε γνωστή η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή στον. Ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε, από το 2001 ως το 2013.

Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Η δοε ανακοίνωσε σήμερα, κυριακή 29 αυγούστου, τον θάνατό του. Έφυγε από τη ζωή ο τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (), ζακ ρογκ. O bέλγος ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε και η θητεία του διήρκησε από το 2001 ως το 2013. Πέθανε ο ζακ ρογκ, πρώην πρόεδρος της δοε.

Rtkmg63vtslppm
Rtkmg63vtslppm from www.sporfm.gr
Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα με. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Θλίψη στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του θανάτου του άλλοτε πρόεδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.την είδηση έκανε γνωστή η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή στον. Τον θυμόμαστε όλοι στους ολυμπιακούς αγώνες της αθήνας για την ομιλία του με το αξέχαστο. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ.

Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα με.

Πέθανε ο ζακ ρογκ, πρώην πρόεδρος της δοε. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα με. Τον θάνατο του τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) ζακ ρογκ θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός. Ο ρογκ αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την ανν, μία κόρη, έναν γιο και δύο εγγόνια. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή. Ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε), ζακ ρογκ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Παρουσιάζει 111 άρθρα σχετικά με: Ο ζακ ρογκ ήταν ο όγδοος πρόεδρος της δοε αναλαμβάνοντας καθήκοντα το 2001. Γεννήθηκε στη γάνδη του βελγίου στις 2 μαΐου 1942.είναι ορθοπεδικός. Ο ζακ ρογκ είναι γνωστός στους έλληνες και τις ελληνίδες, καθώς επί της προεδρίας του στη δοε διεξήχθησαν. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών.

Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Τον θάνατο του τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) ζακ ρογκ θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός. Πέθανε ο ζακ ρογκ, πρώην πρόεδρος της δοε. Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο ζακ ρογκ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος της.

Qaddggn9dlmsfm
Qaddggn9dlmsfm from eleftherostypos.gr
Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος της. Έφυγε από τη ζωή ο τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (), ζακ ρογκ. Θλίψη έχει σκορπίσει στον αθλητικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης πως ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, απεβίωσε σε. Ο βέλγος παράγοντας, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα (29/8), σε ηλικία 79 ετών. Ο ζακ ρογκ ήταν ο 8ος πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, από το 2001 έως το 2013 και μετά ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της δοε. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Σε ένδειξη πένθους, οι σημαίες στο παναθηναϊκό στάδιο.

Πέθανε ο ζακ ρογκ, πρώην πρόεδρος της δοε.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον αθλητικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης πως ο άλλοτε πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, απεβίωσε σε. Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ. Έφυγε από τη ζωή ο τέως προέδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (), ζακ ρογκ. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Θλίψη στον αθλητικό χώρο, με την είδηση του θανάτου του άλλοτε πρόεδρου της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, ζακ ρογκ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.την είδηση έκανε γνωστή η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή στον. Ο ζακ ρογκ ήταν μεγάλος φίλος της ελλάδας Η δοε ανακοίνωσε σήμερα, κυριακή 29 αυγούστου, τον θάνατό του. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ. Ήταν ο 8ος πρόεδρος της δοε, από το 2001 ως το 2013. Ο πρώην πρόεδρος της διεθνής ολυμπιακής επιτροπής ζακ ρογκ intime. Ο πρώην πρόεδρος της δοε, ζακ ρογκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διεθνής ολυμπιακή επιτροπή. Τον θυμόμαστε όλοι στους ολυμπιακούς αγώνες της αθήνας για την ομιλία του με το αξέχαστο. Στις 16 ιουλίου 2001, ο ζακ ρογκ, είχε εκλεγεί ως ο 8ος πρόεδρος της δοε και παρέμεινε στον προεδρικό θώκο έως τις 10 σεπτεμβρίου 2013, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν πρόεδρος, ο γερμανός τόμας μπαχ.